Feedback kurser

Hej Anne och Peter!
Jag Var hos er under ett par dagar för 2 år sedan.Några av de bästa dagarna som jag haft! Fick ett möjlighet att hämta tillbaka en livsgnista som jag delvis trodde försvunnit. Har ständigt en längtan tillbaka till er och hoppas att jag får ett tillfälle att besöka er snart igen. Jag var hos er på våren, vilket var en under bar tid! Fullt av liljekonvalj i skogen och underbara områden att sortera tankarna på.Jag vill också passa på att rekommendera er andra, som läser här, att köpa Annes meditations skiva. Jag har använt den flitigt och känner att den ger mig ett lugn och en energi att gå vidare och njuta av dagen. Kramar till er i massor.
Vänliga hälsningar Linda Hellström, Gbg

Om man kan använda ordet pånyttfödd efter en kurs, så vill jag göra det

Solweig Nyman

Hej!!!
Ideligen går mina tankar till Mundekulla!!!!
Mina kollegor har snällt frågat hur min sommarkurs var. När jag överöst dem med entusiatiska lyckobeskrivningar har de sett ut som om: Hon borde nog inte åkt...
När jag vill finna ro sätter jag på Annes "Ljusa stigar" och kommer i ett helt annat stämningsläge. Varje morgon vilar jag i sängen till Annes "Vägledd meditation" och stiger sen upp på ett helt annat sätt. När jag strosade runt i fm och småsjöng med till Mundekulladanser-CD kom en fråga: Det är som om Mundekullavänner är en alldeles speciell sorts vänner!!!!!
TACK för veckan hos er. Det var en vecka i tid, men en känsla som sträcker sig långt fram i tiden!!!
Hoppas allt är bara bra hos er och med er!!! Hälsa Camilla och Stina om de är kvar!!! Att jag ofta tänker på er med en alldeles speciell känsla hoppas jag har framgått!!! TACK för allt!!!!!  

KRAM Ingegerd

Hej på er !
Ville bara tacka för en underbar Kreativitetsvecka hos er. Har faktiskt aldrig varit med om något liknande. Kändes lite som en saga som man inte ville skulle ta slut. Har aldrig tänkt på att allt skapande kan ha en betydelse och mening på djupare plan hos varje människa. Tillsammans gjorde ni, Anne, Peter, Sofie och alla go'a människor i köket en himmelsk upplevelse för oss, som verkligen rörde om och öppnade upp. Har känt mej helt yr av all inspiration och alla go'a känslor ett par dagar, men nu tror jag att jag sakta börjar landa. Och de e märkligt, men man ser världen, naturen och människorna från en annan sida nu, allt blir klarare och enklare på något sätt. Tack också för alla go'a sånger som ni lärde oss, vi sjöng dom hela vägen hem. En tjej på bussen blev så glad när hon hörde dom, så hon skulle absolut åka till er. Vi har bestämt att vi skall starta en kvinnocirkel nu, där vi kan dela med oss till våra vänner av allt vi fått från er, känns som att detta är början på något väldigt bra. Måste också tacka för ert tålamod och gulliga sätt att vara mot våra tjejer. De har fått med sig något väldigt fint i livet. Och ni skall bara veta att sångerna sjöngs högljutt hela dagarna.
Bamsekram på er allihop från Britta!


Peter och Ann
Ert Mundekulla är en av de vackraste platser jag skådat. Här bor en sådan vacker själ i ett magiskt landskap. Frid råder i varje lite sten, i varje träd och i djuren. Men framför allt i er mjuka famn. Allt är så fint genomtänkt. Ni har skapat en framtid här på Mundekulla. En värld vi alla blickar framemot. Där ekologi och vetenskap samarbetar. Där historiens vingslag spelar i dom gamla golvplanken och Internet för oss genom kosmos och ut i världen.
Att sen sitta och se Annes mjuka väsen vandra över ängarna får mig att förstå att hon kommit för att öppna våra hjärtan. Att se Peter med sitt dreadlockshår och slitna jeans, skyfflande hästskit i hästhagen, får mitt hjärta att slå dunkdunk, dunkdunk… Att sedan se dessa två jordänglar omfamna varandra på en av Smålands vackraste marker. Det är fullkomlig lycka och jag ville inte åka därifrån. Tack Peter och Ann för er målmedvetenhet, för er ödmjukhet och för er tro på den goda människan som finns inom var och en av oss! Välkommen till paradiset! Framtidens paradis. En ny tid!

Kram Malin Berghagen

Hej Anne och tusen tack för underbara dagar på Mundekulla. Vistelsen i ”bastun” var som vanligt väldigt avkopplande och givande. Jag hoppas verkligen komma tillbaka. Vi hörs och syns.
Peter, Argona

”När jag fyllde 16 år fick jag en helgresa till okänt mål av min mamma. Hela familjen skulle med, det vill säga jag, min mamma,  bror och syster.
Helgen blev en positiv händelse och lite av en vändpunkt i mitt liv. Det var så mycket mer än bara ”en kurs i cirkelsamtal”. Jag lärde mig att stanna upp i vardagsstressen och tänka mer lugnare.
Själva cirkelsamtalen var fantastiska, likaså naturen i Mundekulla, huset och människorna som var där. Det var lite ovant i början att bara sitta tyst utan att få tillägga något eller instämma i något som någon satt och berättade om. Lika ovant var det att sitta och prata utan att få något tillbaka, men det utvecklades sedan till att det var behagligt och intressant att bara sitta och lyssna. Man gick verkligen in i lyssnandet.
Personligen tyckte jag att det var lättare att lyssna än att prata. Cirkelsamtal gör att man lär känna nya människor bättre och snabbare än vanligt. När helgen var slut kändes det som att man kände de andra i gruppen ganska väl. Man bildade sig lätt uppfattningar om dem när de pratade.
Det var en mycket givande helg och jag vill passa på att tacka de andra i gruppen, både ledarna och deltagarna, särskilt min mamma för den här presenten.”

Malin Carlsson, 16 år.

Dear Peter and Ann
I really liked the quiet and stillness there.  I really like the restoration theme illustrated by photographs and explained.  I liked the charm of the old style kitchen while not used was very interesting to imagine it's use in past. I liked the pond and lawn and garden.  All of these things were beautiful and unique. I believe if you continue to do your work.  It will only be more beautiful and attractive there. Thank you for hosting us.
Love, David Kimmel, USA

Ert Mundekulla är en av de vackraste platser jag skådat. Här bor en sådan vacker själ i ett magiskt landskap. Frid råder i varje lite sten, i varje träd och i djuren. .. Allt är så fint genomtänkt. Ni har skapat en framtid här... En värld vi alla blickar framemot. Där Ekologi och vetenskap samarbetar. Där historiens vingslag spelar i dom gamla golvplanken och Internet för oss genom kosmos och ut i världen.
....Välkommen till paradiset! Framtidens paradis. En ny tid!/

Malin Berghagen