Mundekulla Sharings på Zoom andra söndagen i månaden

Välkommen att delta på Mundekullasharings på zoom, andra söndagen varje månad  kl 20.00-2130. 
Camilla och Kalle Grill introducerar och leder samtalscirklar i mindre grupper i den varma och tillåtande Mundekulla andan. Öppet för alla som vill mötas och har eller vill ha en relation till Mundekulla !

 


Välkommen att vara med på Mundekulla sharings
Camilla och Kalle Grill har varit aktiva på Mundekulla i olika former sedan tidigt 2000 tal. De håller bl.a i Mundekullas årliga Circle Way läger som bygger på sharing /samtalscirklar. Alla som längtar efter att mötas i nära samtal och som har eller önskar att ha en relation till Mundekulla är välkomna. Det kostar inget att vara med men Mundekulla tar gärna emot en valfri donation via Mundekullafonden
 
Upplägg
Vi möts klockan 20-21.30 i den varma och tillåtande Mundekulla andan. En fin stund för oss att lyssna inåt, lyssna på vad som rör sig i andra människor och dela hur vi har det i livet. Efter en kort introduktion och inledande meditation delas vi in i mindre grupper där alla får mellan 7-10 minuter var att dela fritt och bli lyssnade till. Vi avslutar tillsammans i storgrupp.
 
Hjärtligt Välkomna önskar Camilla och Kalle genom Mundekulla ideella förening


Anmäl ditt intresse
Anmäl ditt intresse genom att fylla i detta formulär. Länken till cirkeln skickas till din mail några dagar innan varje träff. Intresseanmälan är inte bindande, du kommer när du vill och kan! Anmäl ditt intresse här >> 

Om Kalle och Camilla 
Mundekulla Sharings via zoom leds av Camilla och Kalle som även leder Mundekullas Circle way läger varje sommar. På lägret lär de bland annat ut stödjande lyssnade. Lägret är för alla åldrar och arrangeras sedan 2003 och bygger på att vara i cirkel med varandra.

Läs mer
Camillas hemsida
Kalles hemsida
Circle way lägret