VÄLKOMMEN ATT STÖDJA VÅRT INTEGRATIONSARBETE

Donera en valfri summa
Nu har du som vill en möjlighet att stödja "Världsmusikalen Hitkommarna" 
usikalen ingår i Projekt Nybyggarland vars syfte är att bidra till bättre intregration genom tre olika teateruppsättningar såsom Hemstannarna, Hitkommarna och Nybyggarland. 
Musikalen Hemstannarna framfördes för närmare 6000 personer under åren 2013-2017 varav drygt 1000 nysvenskar. Visionen för Hitkommarna är att den ska framföras för gymnasieungdomar i Småland med omnejd. Den har hittils framförts på Växjö och Kalmar teater hösten 2017 och våren 2018. För att detta mål ska uppfyllas öppnar vi upp för möjligheten att stödja oss via insättning av valfritt belopp via bg eller swish till vår teaterförening.

Via bg el swish?
Du kan även swisha ett valfritt belopp till Mundekulla Amfiteaterförening på
Bankgiro: 366 - 2087 eller Swish: 123 220 1994 

Bakgrund
År 1999 skrev vi en musikalisk berättelse vid namn Hemstannarna om den svenska emigrationen som framfördes på hembygdsgårdar i Vilhelm Mobergs bygden i början på 2000 talet.
2003 startade vi Mundekulla Amfiteaterförening och började vi utveckla iden kring en teaterscen på Mundekulla för i huvudsak egna föreställningar och arrangemang. 
Första etappen av Mundekulla amfiteater anlades i ett fd grustag där det hållts konserter och teatrar sedan 2005. Teatern är ännu inte färdigbyggd men tillfälliga bänkar sätts upp under sommartid. 
År 2013 gjordes en nypremiär av Musikalen Hemstanarna i Mundekulla amfiteater och kom sedermera att framföras drygt 30 ggr under de kommande 5 åren i teatrar och konserthus i södra Sverige.
Hösten 2017 framfördes uppföljaren "Hitkommarna" i en konsertverion med nya föreställningar under 2018

Läs mer om Hitkommarna www.hitkommarna.se 

Vid pennan / Peter Elmberg för Mundekulla Amfiteaterförening