Studiebesök

"Vi vill återigen tacka för en mycket trevlig dag hos er i fredags! För gott värdskap både före och under besöket, god mat och inspel med många kloka tankar och ideer som vi fick med oss hem!
Vi har redan fått förfrågan om att arrangera ytterligare ett studiebesök i höst för de som inte hade möjlighet följa med, däribland hela vår styrelse…"

Vänliga hälsningar / Cathrine Jansson
Projektledare Det goda evenemanget i Astrid Lindgrens Hembygd 

Välkommen till oss
Allt fler människor intresserar sig för Mundekullas verksamhet, den ekologiska profilen och företagets filosofi och inriktning vilket vi är mycket glada för. Vi som driver verksamheten har vårt privata boende på platsen och vi arbetar med övernattande grupper med "tystnaden som vårt främsta redskap". Vi har ingen fikaservering och ser oss inte som ett allmänt besöksmål. Vår intention är att alla som kommer ska få den bästa tänkbara upplevelsen och ett positivt bemötande,
Mundekulla Ideella förening erbjuder öppethus dagar och tar emot studiebesök varpå vi väljer en dag då vi har låg beläggning på platsen, eftersom många av våra hus och stugor bebos i samband med kurser och events. Kontakta oss för mer info på info@mundekulla.se

Upplägg
Välkommen att boka in din vängrupp, förening eller liknande på studiebesök då vi berättar och visar runt.
Dessa studiebesök ierbjuder en bildpresentation av platsen och samtal kring byggnation, landsbygdsutveckling  samt möjlighet att vandra runt på området som innefattas av:.
- Vikingabyn
- Ler och Halmhuset
- Solcellsanläggningen
- Karl Elof och Marias stuga
- Amfiteatern
- Vildmarksbyn
- Utsiktstornet
- Ekobyggnation
- Galleri och Butik 
Läs mer om MUndekullas miljöprofil och ekofilosofi här