Retreat

Mundekulla är en perfekt plats för en retreat
Långt bort från stadens brus och omgärdat av granskog och trygga gamla stenmurar, erbjuds du en lugn, stilla och mycket vacker miljö med möjlighet till djup vila och att hitta hem till dej själv. Ett trevligt rum, en skön säng att sova i och god vegetarisk mat gör att du kan njuta och må riktigt bra till kropp och själ.

Olika inriktning
Vi erbjuder en mängd olika retreater, både svenska och internationella med inriktning på Yoga, mindfulness, Green smoothie, Buddhist m.m. En del arrangerar vi själva och en del hyr in sig och tar då emot kurs och rumsbokningar vilket framgår i kalendariet

Retreaten är ett möte med det viktigaste i ditt liv – dig själv. Det lugna och kravlösa tempot ger dig möjlighet att följa de tanketrådar som alltför ofta avbryts av vardagens rutiner och krav. Retreat är en reträtt, ett sätt att dra sig tillbaka för egen reflektion och en fördjupning i ditt liv.

Välkommen hem till dig själv!
Vila och hämta ny kraft & inspiration i en lugn & vacker miljö.
Vi erbjuder regelbundna retreater då du ges en möjlighet att stanna upp i vardagen och hämta ny kraft! Till våra retreater kommer människor i alla åldrar samt både män och kvinnor.
De flesta av  våra retreater innefattar en del helt i tystnad, läs mer under resp retreat.

Retreaten passar utmärkt för dig som...
•  vill finna mer inre frid, harmoni & balans i livet
•  känner att du behöver stanna upp och ta det lugnare
•  behöver lite egen tid att ta hand om dig själva och finna livsglädje
•  befinner dig i en förändring och vill få klarhet om ditt nästa steg
•  vill bli medveten om dina egna behov och komma i kontakt med dina drömmar/längtan
Har du psykiska problem som kräver mer stöd så rekommenderar vi andra vägar.

Retreatstugor (Ecoliving)
Vi hyr även ut två Retreatstugor för dig som vill ta det lugnt på egen hand under begreppet 'Eco Living' som bygger på att din vistelse här sker i enlighet med naturen. Vi har även isolerat våra rum med olika ekologisk material och benämnt dem därefter, såsom Ull (Ulla), Lin (Lina), Hampa (Hampus) osv. Vi strävar efter att servera minst 80% ekologisk mat. Lär mer om vår miljöprofil

-Läs om våra retreatstugor (endast veckovis lör-lör)

Välkommen till oss. Vi hoppas att du kommer att njuta lika mycket av Mundekulla som vi gör!

Sagt av tidigare deltagare

”Tack för en underbart avstressande vistelse här i er vackra miljö.”

"Tack för innerliga dagar som lockade fram glädjen, skönheten, läkning, sårbarheten och styrkan men framförallt kärleken ♥ "
Pernilla Johansson Göransson

”Tack för att ni tog emot mig med värme. Åker nu tillbaka till Stockholm med
ett inre lugn. kommer att tänka på den här platsen med glädje i hjärtat.”.

”För mig var Gudinneretreaten upptakten till stora förändringar och stor inspiration!!! Hittade tillbaka till mitt slumrande naturliga tänkande...örternas helande egenskaper... kärleken till Jorden. Tack alla vackra fina systrar ♥ ♥ ♥”
Eva Cederblad

"Det är det klart bästa jag har gett MIG SJÄLV  så fin gemenskap där jag kände mig buren fram. Det har verkligen varit en såå fin upplevelse!! Och jag kan bara varmt rekommendera det...
Anita Andersson