Om oss

Anne och Peter - grundare
...har bedrivit verksamheten i Mundekulla sedan år 2000. Vår intention och inspiration är att driva en verksamhet som kan inspirera andra till ett mer livskvalité och att leva i harmoni med naturen. Vi är båda kreativa personer, därmed vävs ofta kreaivitet in i verksamhten.  Peter är musiker och ofta ute och sjunger och spelar samt föreläser även. Anne sjunger, målar och skriver samt arrangerar event speciellt för kvinnor. Vår intetion är att mer och mer få en balans mellan vårt engagemang i Mundekulla och våra kreativa uttryck. 

Berndt Elmberg - byggare
Peters pappa,  är byggnadsingengör och köpte in Mundekulla 1998. Under hans ledning restaurerades den gamla falfärdiga gården varsamt.  Han har också sett till att två nya stora byggnadr har uppförts, vilka nu finns att nyttja i verskamheten.  Läs mer under historia

Mundekulla har idag fler personal
Linda som arbetar på kontoret med ekonomi och administration. Ola vår vegetariske och mycket uppskattade kock , Marina som ser till att rum och lokaler är fina, Thomas som ansvarar för organisation, Göran som är lite vaktmästare och allt i allo.

 

Du kan också presentera er personligen och lägga upp filer och dokument som exempelvis er logotype för nerladdning. Annan information kan vara kontaktuppgifter till den som är press- eller informationsansvarig. Använd gärna bilder och video för att skapa en mer intressant presentation.

Vi som jobbar här

Louise, Jens, Martina och Patrik.
Louise, Jens, Martina och Patrik.

Affärsidé

Vår intention är att vara en plats som inspirerar till positiva förändringar för både individer och grupper. Miljötänkande är en viktig grund för vår verksamhet. 

Vision

Vara en av de främsta mötesplatserna i Sverige för nytänkande och ett hållbart levnadssätt. 

Värdegrund

Starkt kundfokus.
Ärlighet mot kunder och medarbetare.
Innovativt tänkande.

Pressmaterial & filer

Läs våra pressmeddelanden på Mynewsdesk.

 

För mer information e-posta till press@exempel.se eller ring 012-345 678.

Hört från kund

Ni har verkligen lyckats få till det precis som vi vill ha det! /Anders