Feedback

Vill du också skriva om din upplevelse på Mundekulla? Maila dina tankar till info@mundekulla.se

Kurs
”Hej Mundekulla!
Massor av tacksamhet och glädjetjut för fantastiska dagar. Det var första gången som jag var hos er. Tänk så härligt att det äntligen blev av. Känner så mycket glädje, det var verkligen helt fantastiskt.
”  
Helena Blomljus
Läs mer

Retreat
”Tack för att ni tog emot mig med värme. Åker nu tillbaka till Stockholm med ett inre lugn. Kommer att tänka på den här platsen med glädje i hjärtat."
Kenth Dejenstam
Läs mer

Festival
”Hej Anne och Peter! Vi vill bara tacka för fyra underbara dagar under Mundekullafestivalen. Så många upplevelser, känslor och tankar som lockades fram!!! Så mycket kreativitet, som vi nu har tagit med oss hem. Vi är helt omtumlade. Särskilt tack för den magiska och symboliska nattvandringen. Vi var förstagångs-besökare, och kommer definitivt tillbaka nästa år och förhoppningsvis dessförinnan på någon kurs eller liknande.”  
Henrik och Ive i Lund
Musikfestival
Kvinnofestivalen

Konferens
”Vi är alla helt överens om att det var en väldigt trevlig, avkopplande vistelse vi hade hos er.
Härlig natur, perfekt boende, god mat och sist men inte minst ni själva. Att få en liten inblick i hur man själv kan påverka sitt eget välbefinnade genom att ”bara” andas o tänka ”rätt”...... Att på kvällen få basta i er mysiga bastu och om man ville, kunna ta ett dopp i sjön ....och när man ska gå tillbaka till sitt rum.....då är det tända marschaller över ängen som visar var man ska gå...så härligt så...Vi kommer gärna igen...”
/
Eva Svensson och IKEA gänget
Läs mer

Föreläsningar
Tänker på det där med sårbarhet. Du gjorde ett starkt intryck på mig när du avslutade "Drömmen om det goda" Om inte Du, om inte Jag, om inte nu, om inte idag. Jag förstår vilket ofantligt arbete ni utför och vilken kraftansträngning det är att få allt att fungera. TACK! För allt arbete ni, du gör och för din starka övertygelse. Det smittar./
Christina